Öppen ansökan i avsnittet Lediga jobb

Är du intresserad av fastighetsservice? Gillar du kundbetjäning, att jobba utomhus eller skapa en trivsam boendemiljö? Bli en av oss!

Vi erbjuder mångsidigt arbete med varierande arbetstider. Vi kan erbjuda fast anställning på heltid eller deltid, det som passar din livssituation bäst. Våra flexibla arbetsmöjligheter möjliggör en fungerande vardag samt balans mellan arbete och fritid. Du behöver nödvändigtvis inte ha tidigare erfarenhet av fastighetsservice, vi ger dig heltäckande introduktion och en chef som stödjer dig.

Vi tar hand om våra anställda. Det är viktigt för oss att var och en har goda förutsättningar att utföra sitt arbete, allt från arbetsredskap till arbetskläder. Vi satsar på våra anställdas välbefinnande och hos oss kan du, om du så önskar, göra karriär genom att övergå till olika uppgifter inom företaget eller utbilda dig.

Vi är en nordisk koncern inom fastighetsservice som består av de bästa lokala bolagen inom branschen. Vi är i grunden företagare. Därför är vi inte en korporation, utan tillsammans är vi de bästa i Norden! På en resa med oss behöver du inte välja mellan en stor koncern eller en bekant lokal arbetsgivare. Hos oss får du de bättre sidorna av båda. Du blir en del av ett lokalt team som vid behov får hjälp av starka muskler.

Eftersom vi har våra rötter i företagarverksamhet värdesätter vi initiativförmåga, hederlighet och ansvarstagande.

Lämna en öppen ansökan, vi behandlar den så snart som möjligt och kontaktar dig om vi hittar en lämplig arbetsplats för dig.

Öppen ansökan i avsnittet Lediga jobb

Läs vår integritetspolicy om hur vi behandlar de personuppgifter du lämnar i detta formulär. 

 

Är du intresserad? Ta kontakt

Skicka en offertförfrågan Se kontaktinformation