Lokal till din tjänst

Startsida » Om oss

Om oss

FT Drift AB startades 1999 och har som inriktning att arbeta med fastighetsförvaltning och fastighetsskötsel.
Med kunder inom hela Stockholmsområdet, kvalitet och kundnöjdhet som ledstjärna i det dagliga arbetet, har vi en god tillväxt att se fram emot.
Vår affärsidé är: “Vi ska erbjuda kostnadseffektiv och långsiktigt tillförlitlig fastighetsdrift för kommersiella lokaler, bostadsrättsföreningar samt privatvärdar med motiverad och kompetent personal för att nå hög kundtillfredsställelse”

Janne Risberg, Grundare/ VD

Vi erbjuder fastighetsägare en långsiktig, lönsam och säker framtid med vår erfarenhet och kunskap. Vårt mål är alltid att bevara och underhålla fastigheter på bästa sätt för dess ägare.”

Bemanning

Vi rekryterar och bemannar fastighetsorganisationer med kvalificerad kompetens och kapacitet.

Läs mer

PHM Group

Vi är en del av PHM Group. PHM är en nordisk fastighetsservicekoncern som har till uppgift att ta hand om människor genom att sköta om deras boendemiljö. PHM Group består av de bästa lokala företagen i branschen med samma värderingar och motiv; företagaranda samt en rejäl och ansvarsfull verksamhet. Vi tror att endast lokal service med stora resurser kan vara bättre än lokal service. Med PHM behöver du inte tänka på om du tar den bekanta lokala eller den stora nordiska. Hos oss får du de bättre sidorna av båda.

PHM Group

Referenser

Våra kunder kan höras på denna sida. De delar med sig av sina erfarenheter och synpunkter på samarbete med oss.

Läs mer

Är du intresserad? Ta kontakt

Skicka en offertförfrågan Se kontaktinformation