Projekt

Vi hjälper er med era projekt

Driftoptimering

Vi gör en grundlig kontroll av er anläggning för värme, ventilation och el. En statuskontroll, förslag på åtgärder och utföra dom, kan innebära väldigt stora energibesparingar.

Ombyggnationer

Vi utför alla slags ombyggnationer och renoveringar i era lokaler eller bostäder.

Tvättstugor

Helhetslösningar, renoveringar, reparationer och utbyten av maskiner. Vi rekommenderar alla våra kunder ett serviceavtal då man väsentligt kan förlänga livstiden på maskinerna.

Tak

Omläggning, montering snörasskydd, målning, renovering och reparation/lagning av alla slags tak.
Förmånliga avtal gällande snöröjning på tak och istappar.

Mark

Se till att ni har det snöfritt och säkert runt och ovan er fastighet, snygg och en välvårdad natur under sommaren uppskattas alltid av människor som passerar eller vistas på er tomtmark.

Målning/belysning

Entréer och trapphus är stommen för en fastighet för alla som bor, jobbar eller besöker den, vilket är avgörande för ett välvårdat intryck i en fastighet.

Värmecentraler

Ni visste väl att en genomsnittlig värmecentral har cirka 25 års livslängd, se till att byta ut den i tid, annars tappar den effekt och då kan det bli dyrt. Vi har stor erfarenhet av just dessa projekt, vi kan ta fram förslag och offert för er fastighet. 

Fasadrenovering

Vi ser till att följa er underhållsplan med bl.a. fasadrenovering som dom flesta fastigheter behöver efter en viss tid, och med hjälp av vår projektledare ser han till att allt blir rätt från början till slut.

Exempel på projekt

Takmålning

Tak är hårt utsatta för slitage av bland annat regn, vind och sol. Med tiden kan både alger och mossa sätta sig på taket. Redan efter några år kan färg flagna och bidra till att taket ser gammalt ut. Att måla taket är en ytbehandling som skyddar och förlänger livslängden på taket. Det är en relativt billig investering istället för att behöva byta till ett helt nytt tak.

Bilder på takmålningar som utförts via oss.

Fasad

Fasaden är tillsammans med taket de två delar som skyddar din fastighet mot vädrets påverkan i form av vind, regn och UV-strålning från solljus. För att den ska hållas snygg och sköta sitt jobb krävs regelbundet underhåll. Med en fasadrenovering skyddar du husets väggar mot fukt som annars riskerar att tränga in i väggarna och orsaka skador. Även små sprickor kan ge upphov till större problem. Att underhålla fasaden är en investering för att din fastighet ska hålla under många årtionden framåt.

Fönsterrenovering

Fönstret är en vital del av huset och kräver ett kontinuerligt underhåll, precis som resten av huset. Fönsterbågar har olika behov av underhåll beroende av ålder, placering, virkeskvalitet med mera.

Temperaturskillnader och fuktpåverkan skapar rörelse i material. Fönster består av flera material och har många fogar som ska hålla tätt. För att öka beständigheten är det därför viktigt att underhålla dem kontinuerligt. Ett sådant underhåll omfattar i första hand ommålning av de yttre ytorna med jämna mellanrum. Det omfattar även kontroll av kittning, beslag och tätningslister och eventuell lagning, justering eller utbyte.

Är du intresserad? Ta kontakt

Skicka en offertförfrågan Se kontaktinformation