Referenskunder

Thommy Johansson
"Vårt hus har ett ganska speciellt uppvärmningssystem med kombinerad pellets och bergvärme. Efter några olika förvaltare hamnade vi hos FT Drift och nu äntligen fungerar uppvärmningen som den ska! Dessutom fixar vår fastighetsskötare Kristian, eller den som verkar i hans frånvaro, stort som smått i hela huset. Mycket proffsigt och prisvärt."
Kennet Rudholm BRF Nattvardsbarnen
 
"Vill verkligen framhålla att vi är så nöjda med FT- Drift's verksamhet under de två år som jag har varit ansvarig för fastighetsfrågor i vår förening, allt har fungerat friktionsfritt. FT Drifts fastighetsskötare för vår förening har ställt upp mycket mer än jag hade förväntat mig och alltid gjort ett proffsigt jobb."


Börje Leback BRF Medaljongen 3

" FT drift har varit ovärderliga under min tid som ordförande i Brf Propellern 13. Med Kjell som vår fastighetsskötare har jag kunnat få kontakt när som helst på dygnet och haft tillgång till bred och pålitlig kompetens. Det har varit en otrolig tillgång för mig att ha haft FT drift att samarbeta med. Tack!"

 

Gabriella Boris, Ordf BRF Propellern 13

"Hittills har allt varit utmärkt, det var därför vi valde dem."

​Mona Bessman Höglund, BRF Utblicken 1

 

 

"Otroligt proffsiga och trevliga. FT drift har verkligen gjort ett stort lyft för våran bostadsrättsförening. Kan verkligen rekommendera dem."

Martin von Krogh, BRF Postsäcken 10