top of page
minimal Office

TAKMÅLNING

Tak är hårt utsatta för slitage av bland annat regn, vind och sol. Med tiden kan både alger och mossa sätta sig på taket. Redan efter några år kan färg flagna och bidra till att taket ser gammalt ut. Att måla taket är en ytbehandling som skyddar och förlänger livslängden på taket. Det är en relativt billig investering istället för att behöva byta till ett helt nytt tak.

Bilder på takmålningar som utförts via oss.

VÅRA PROJEKT

IMG_9029
IMG_9030
Image (3)
Image (2)
Image
Image (1)
Image1
6
Image
Image2

FASAD

Fasaden är tillsammans med taket de två delar som skyddar din fastighet mot vädrets påverkan i form av vind, regn och UV-strålning från solljus. För att den ska hållas snygg och sköta sitt jobb krävs  regelbundet underhåll. Med en fasadrenovering skyddar du husets väggar mot fukt som annars riskerar att tränga in i väggarna och orsaka skador. Även små sprickor kan ge upphov till större problem. Att underhålla fasaden är en investering för att din fastighet ska hålla under många årtionden framåt.
 

Image by Jon Flobrant
Image by Oğuzhan Dönmez
Image by Colton Sturgeon
Image by Akira Hojo
Image by Sergio Badillo
Image by Jacob Shutler
Image by Taisiia Shestopal

FÖNSTERRENOVERING

Fönstret är en vital del av huset och kräver ett kontinuerligt underhåll, precis som resten av huset. Fönsterbågar har olika behov av underhåll beroende av ålder, placering, virkeskvalitet med mera.

Temperaturskillnader och fuktpåverkan skapar rörelse i material. Fönster består av flera material och har många fogar som ska hålla tätt. 
För att öka beständigheten är det därför viktigt att underhålla dem kontinuerligt. Ett sådant underhåll omfattar i första hand ommålning av de yttre ytorna med jämna mellanrum. Det omfattar även kontroll av kittning, beslag och tätningslister och eventuell lagning, justering eller utbyte.

Fönster närbild
Öppet fönster
Image by Waldemar Brandt
Stackar av Windows
Isolering
Fönsterisolering
bottom of page